Over ons

Alyssa - Eigenaresse

Hallo, ik ben Alyssa – de trotse ontwerpster en eigenaresse achter Stitchonomy!

Al vijf prachtige jaren is kruissteekontwerpen mijn fulltime passie. Ik vind het heerlijk dat ik mijn passie met jullie kan delen!

Ik ontwerp onder meer voor bekende kruissteekmagazines zoals Cross Stitch Crazy & The World of Cross Stitch. Daarnaast heb ik een kruissteek boek uitgegeven Cross Stitch Collages met ruim 200 kleine patronen gerangschikt in 10 prachtige collages.

Maar het leven draait niet alleen om werk; ik ben ook een fervent reiziger en avonturier, altijd op zoek naar nieuwe inspiraties voor mijn kruissteekpatronen.

Naast het runnen van Stitchonomy en The Pattern Club organiseer ik een paar keer per jaar Stitch Alongs. Het is een fantastische manier om in contact te komen met mede-borduursters en samen aan projecten te werken!

Het Team

Jasper - All Rounder

Hallo, ik ben Jasper, en ik ben Alyssa’s (business)partner in Stitchonomy!

Ik ben het contactpersoon voor al je vragen, opmerkingen en ideeën. Of het nou over een bestelling gaat, over borduren of over een van onze evenementen – ik sta altijd voor je klaar!

Daarnaast beheer ik de administratieve kant van de zaak om te zorgen dat alles van bestelling tot inpakken tot ontvangst naadloos verloopt.

In mijn vrije tijd zou je me wel eens tegen kunnen komen in de Camper op reis waar ik samen met Alyssa nieuwe inspiratie opdoe voor Stitchonomy.

Samen met Alyssa en Lisanne sta ik altijd klaar om te zorgen dat je ervaring met ons zo goed mogelijk is!

Lisanne - Virtual Assitent

Hallo, ik ben Lisanne, de Virtuele Assistent van Stitchonomy.

Met een achtergrond in interieurarchitectuur en projectmanagement ben ik degene achter de schermen die Stitchonomy op koers houdt. Van het runnen van ons creatieve platform tot het beantwoorden van al je vragen, ik heb alles onder controle!

Ik houd van de diversiteit van mijn werk, vooral de samenwerking met creatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzaamheidsgerichte bedrijven. Deze vrijheid stelt me in staat om overal te werken, zelfs tijdens mijn reizen over de hele wereld!

Mijn creatieve flair en grafische vaardigheden verbeteren jouw ervaring met ons. Dus wees gerust, je bestelling is in goede handen!

Alyssa Westhoek is de ontwerpster achter het merk Stitchonomy. Haar patronen kenmerken zich door vrolijk kleurgebruik en eenvoud. Collages zijn Alyssa’s handelsmerk en daarvan vind je er 10 in dit boek. Iedere collage heeft een eigen thema en bestaat uit tal van kleine borduurpatroontjes in kruissteek.

Ruim 200 patroontjes die zich heel goed lenen om allerlei andere creaties mee te maken. Om je daartoe te inspireren staan er ook nog 20 leuke zelfmaakideetjes in dit boekje die je laten zien dat borduren helemaal niet oubollig is, integendeel zelfs! Cross Stitch Collages is tweetalig, de bijbehorende tekst staat er zowel in het Nederlands als in het Engels in.

Cross Stitch Collages

250 tiny patterns & 20 cool projects

Stitch Along

Samen Borduren is Altijd Leuker!

-Borduurpakketten, -benodigdheden -patronen- Stitchonomy

Een ‘Stitch Along’ (SAL) is een super creatieve en gezellige gemeenschapsactiviteit waarbij een geheim kruissteekpatroon stukje bij beetje wordt vrijgegeven, soms dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Borduursters van over de hele wereld doen mee, ontvangen het patroon, borduren het, en kunnen ervoor kiezen om hun voortgang te delen. Aan het einde van de SAL heeft iedereen hetzelfde patroon voltooid, maar er is volop ruimte voor individuele creativiteit, wat resulteert in unieke projecten.

SALs bieden een manier om de potentieel eenzame aard van solitair borduren te bestrijden door een gemeenschappelijke ervaring te bieden, waar deelnemers voortgang kunnen delen, samenwerken en elkaar inspireren, waardoor één project verandert in talloze unieke creaties.

Verwezenlijk al je borduurdromen in The Pattern Club!

Duik in een wereld vol dagelijkse patronen, een uitgebreide patronen bibliotheek en beslis mee met toekomstige inhoud. Profiteer van een gigantische korting van 50% op eerdere Stitch Along-patronen, geniet van vroegtijdige toegang tot SALs en spannende extra’s, plus scoor een exclusieve korting van 15% op kits en producten.

En dat is nog niet alles! Sluit je aan bij onze vrolijke gemeenschap op onze exclusieve Discord-server, maak gebruik van de Stitcher’s Toolbox, en je kunt zelfs beloningen verdienen door je medeborduurders naar de club te verwijzen!

The Pattern Club

Sluit je aan bij een groeiende borduurcommunity!

-Borduurpakketten, -benodigdheden -patronen- Stitchonomy