Verzending & Levering​

We begrijpen dat je enthousiast bent om je bestelling te ontvangen! Bij Stitchonomy proberen we het proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als je jouw bestelling vóór 12 uur ‘s middags plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Als je later op de dag bestelt, zorgen we ervoor dat je bestelling binnen één werkdag wordt verzonden. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je nieuwe aanwinsten te ontvangen!

Wij verzenden je pakket met PostNL, en binnen Nederland duurt dit normaal gesproken 1 tot 2 werkdagen. PostNL bezorgt van maandag tot en met zaterdag tot 21.30 uur, wat betekent dat je jouw pakketje snel kunt verwachten. Als je in België woont, duurt de levering meestal iets langer, tussen de 3 en 5 werkdagen. Zodra je pakketje onderweg is ontvang je van ons een Track & Trace link. Met deze link kun je je bestelling volgen terwijl het onderweg is.

Soms kan een pakketje wat langer doen over de reis dan verwacht. We vragen je vriendelijk om nog twee (2) extra werkdagen te wachten voor eventuele vertragingen. Als je bestelling dan nog niet is aangekomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en samen te ontdekken waar je pakketje zich verstopt heeft!

Uiteraard kost het versturen van pakketjes geld. Maar we houden het graag eenvoudig, dus hanteren we een vaste verzendprijs van €4,95 binnen Nederland en €5,95 naar België. En het wordt nog beter, want bij bestellingen vanaf slechts €50 euro bezorgen we je pakket helemaal GRATIS!

Om de status van bestelling te controleren en te zien of je pakketje al onderweg is kun je inloggen op je account. Heb je als gast afgerekend? Dan heb je in principe een bevestigingsmail ontvangen en krijg je later een verzendbevestiging. Het kan gebeuren dat onze e-mails per ongeluk in je spamfolder belanden. Als je ze daar niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen graag controleren of je bestelling correct is doorgekomen en verzonden.

Veelgestelde Vragen

We kunnen niet wachten om je bestelling op te sturen! Als je vóór 12 uur besteld, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post. Heb je daarna besteld dan zorgen we dat je bestelling binnen 1 werkdag wordt verzonden!
Jouw pakketje reist met PostNL mee en doet daar, binnen Nederland, gewoonlijk 1 tot 2 werkdagen over. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Als je in België woont dan duurt het meestal ietsje langer – tussen de 3 en 5 werkdagen.
Wij hanteren één vaste verzendprijs van €4,95 (NL) en €5,95 (BE), dat is lekker makkelijk voor jou en voor ons! En vanaf slechts €50 euro bezorgen we je pakket helemaal GRATIS (binnen Nederland)!
Absoluut! Zodra je pakketje de deur uit gaat, sturen we je een Track & Trace link waarmee je je bestelling kunt volgen terwijl het onderweg is.
Heb je tijdens het bestellen een account aangemaakt? Log dan gewoon in op je account en daar kun je de huidige status van je bestelling bekijken. Heb je als gast afgerekend dan heb je als het goed is een bevestigingsmail gekregen en een verzendbevestiging.
Soms komen onze mailtjes per ongeluk in je spam folder terecht! Als de mailtjes daar ook niet in zitten dan kun je altijd even contact met ons opnemen dan controleren we of je bestelling goed is doorgekomen of verzonden!
Wij bieden via dit platform alleen verzending aan naar Nederland & België. Voor internationale bestellingen kun je terecht bij onze Etsy winkel!
Oh oh, soms kan een pakketje wat langer doen over de reis. We vragen je om nog twee (2) werkdagen te wachten voor eventuele vertragingen. Als het pakketje er dan nog steeds niet is neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om te ontdekken waar het zich verstopt heeft!

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact op via de knop!