Over Stitchonomy

Ik ben Alyssa Westhoek, een 30 jarige borduurster, ontwerpster, auteur en eigenaresse van Stitchonomy!

Pixel art maken in Paint op een oude computer van mijn vader, zo begon het jaren (inmiddels zo’n 15) geleden.  Van poppen, voorzien van leuke outfits, naar volledige pixel landschappen – zo ontwikkelde ik mijn grafische vaardigheden.

Het combineren van deze hobby met een andere grote liefde – borduren – is hoe Stitchonomy uiteindelijk is ontstaan. De naam refereert naar zowel het Engelse stitch (borduursteek) als de uitgang -onomy wat een systeem van kennis over een bepaald onderwerp betekent.

De missie van Stitchonomy is om iedereen aan het borduren te krijgen door frisse en hippe ontwerpen. Zo kun je bij Stitchonomy terecht voor zowel eigen ontwerpen als andere internationale merken. We hebben ook alles alles wat je nodig hebt om zelf een leuk borduurproject te maken!

In de zomer van 2016 was ik Feature Designer in het Amerikaanse Cross Stitch & Needlework Magazine en sindsdien zijn er verschillende ontwerpen verschenen in internationale borduurmagazines. Als ik niet aan het ontwerpen of maken ben, kan je me in de moestuin vinden!

Wil je met me in contact komen? E-mail me dan op: info@stitchonomy.nl

Wil jij Stitchonomy producten verkopen? Meld je vrijblijvend aan!