Meteen naar de inhoud

Samenwerken

Eigen Illustratie

Vanaf 99,-

Heb je zelf een tekening of illustratie en wil je deze graag om laten zetten naar een borduurpatroon?

Dat kan! Ik zet handmatig en met veel oog voor detail jouw illustratie om naar een goed te borduren project. Daarna kun je het project zelf borduren!

Borduurpakketten

Vanaf 299,-

Standaard lever ik het ontwerpwerk aan als digitaal patroon. Maar ik kan ook  complete borduurpakketten voor je verzorgen inclusief opmaak en drukwerk!

Een eigen borduurpakket, bijvoorbeeld voor de verkoop, kan al vanaf 30 stuks! 

Dutch Nursery Collection

In 2019 maakte ik samen met vier illustratrices de Dutch Nursery Collection – vier onwijs gave kruissteekprojecten gebaseerd op mooie en leuke kinderillustraties! Wil jij ook borduurpakketten met jouw eigen illustraties maar geen idee waar je moet beginnen? Neem contact op via onderstaand formulier!

Vroeger vond Tamara het stom als haar moeder achter de naaimachine zat. Nu is dat wat Tamara het liefste doe. Het creëren en maken van de mooiste items voor jou en je (kleine) kids! Haar droom is om met haar bedrijf goed te doen voor kinderen die het minder hebben.
bora logo v2

Deborah werkt met grote regelmaat aan opdrachten zoals kinderboekjes, patroontjes voor stoffen, illustraties in kindertijdschriften en wat er dan ook op haar pad komt.

Marijke Buurlage (1989) is een illustrator die in het noorden van Nederland woont. Haar werk is levendig, luchtig, speels en vrouwelijk en haar twee favoriete dingen om te tekenen zijn dieren en planten.
Maria is geboren in Delft, Nederland. Ze studeerde Sociale Psychologie in Utrecht. Maar hoewel ze graag onderzoek deed, besloot ze haar hart te volgen en haar eigen illustratie- en ontwerpstudio te beginnen: Little Vanilla.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De prijs hangt af van de grootte, complexiteit en kleurgebruik en de oplage. Wees zo duidelijk en uitgebreid mogelijk!