Meteen naar de inhoud

AFFILIATE PROGRAMMA

Wil jij geld verdienen door Stitchonomy aan te prijzen? Dat kan door je aan te melden bij het affiliate programma! Vraag vrijblijvend meer info aan via het onderstaande formulier!
Je kunt als blogger, vlogger of influencer ook korting krijgen op Stitchonomy producten indien je hierover een review wilt schrijven of deze aan je fans wilt introduceren.

The Pattern Club is een (Engelstalige) online community van borduursters waar je toegang krijgt tot een grote bibliotheek aan kruissteekpatronen (900+), waar je kunt chatten met andere borduursters en je allemaal exclusieve content krijgt tijdens de Stitch Along events.

Elke keer als je content maakt kun je de affiliatelink gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan blogs, vlogs, flosstubes, nieuwsbrieven, instagram links, Facebook posts en ga zo maar door. Door je unieke affiliate link te gebruiken kan ik zien of een nieuw lid van de club via jouw link is aangemeld.

Je verdient geld op het moment dat iemand een abonnement afsluit. Je ontvangt commissie over de totaalwaarde van de eerste betaling. Als mensen dus een jaarlijks abonnement afsluiten krijg je een hoger bedrag dan als iemand kiest voor een maandabonnement.
Stitchonomy biedt korting aan bloggers, vloggers en andere influencers die een recensie willen schrijven of een van de Stitchonomy-producten wil aanprijzen. Vermeld bij het aanvragen van de blogger korting details over je volgers, wekelijkse paginahits en website.