Affiliate programma

Wil jij geld verdienen met je liefde voor borduren? Dan is ons affiliate programma perfect voor jou!

Voor bloggers, vloggers en influencers die geïnteresseerd zijn in reviews maken over onze producten zijn er exclusieve kortingen op Stitchonomy-artikelen.

Wat is The Pattern Club?

The Pattern Club is een online borduurgemeenschap waar mensen samen komen om te borduren. Ze krijgen elke dag een nieuw borduurpatroon en mogen meebeslissen over nieuwe ontwerpen. Ze krijgen kortingen op patronen en producten en krijgen eerder toegang tot exclusieve borduurevents. Ze kunnen daarnaast met elkaar chatten via een exclusieve Discord-server.

Hoe werkt het?

Eenmaal aangemeld wordt er een unieke partnercode gegenereerd en aan je toegewezen. Wanneer iemand de website van The Pattern Club bezoekt via deze unieke affiliate-URL, wordt er gedurende 30 dagen een affiliate-cookie opgeslagen. Als de bezoeker binnen deze periode een abonnement afsluit, verdien jij een commissie van 5% op basis van het totale aankoopbedrag. Er is geen limiet aan het aantal mensen dat je kunt doorsturen, maar vermijd het spammen van de link.

Hoe verwijs ik mensen?

Promoot jouw affiliate-link bij het maken van inhoud zoals blogs, vlogs, nieuwsbrieven, Instagram-posts en meer. Door jouw unieke partnerlink te gebruiken, kunnen we aanmeldingen volgen via jouw verwijzingen.

Hoe verdien ik commissie?

Je ontvangt 5% van het totale aankoopbedrag, op basis van de waarde van de eerste betaling. Kiest iemand bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, dan zal jouw commissie hoger zijn vergeleken met een maandabonnement.

Kan ik productkortingen krijgen?

Stitchonomy biedt kortingen aan bloggers, vloggers en influencers die geïnteresseerd zijn in het beoordelen of promoten van onze producten. Geef bij het aanvragen van de bloggerkorting details op over uw volgers, wekelijkse paginaweergaven en website.

 

Aanmelden?

Neem dan contact op via de knop!