Cadeaubon

Voorwaarden

Onze cadeaubonnen zijn een geweldige manier om iemand te verrassen, en hier zijn de belangrijkste voorwaarden.

  • Geldigheidsduur: twee (2) jaar na aankoopdatum;
  • Geldigheid: toepasbaar op alle producten in de webshop;
  • Herroepingsrecht: bij het aanschaffen van een cadeaubon doe je afstand van je herroepingsrecht op basis van een digitaal product.

Om een cadeaubon te kopen, klik je in het menu op Cadeaubon. Volg de instructies om de gewenste waarde te selecteren, de ontvanger te kiezen en je persoonlijke bericht toe te voegen. LET OP! Cadeaubonnen zijn digitale producten die niet geretourneerd of geannuleerd kunnen worden.

Na aankoop ontvang jij of de ontvanger de cadeaubon per e-mail. Deze bevat een unieke code die kan worden gebruikt bij het afrekenen. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan van je totale aankoopbedrag afgetrokken.

Je kunt de cadeaubon meerdere keren gebruiken totdat het saldo op is, zolang de geldigheidsduur niet is verstreken. Je kunt het saldo op je cadeaubon hier rechts controleren door de unieke code in te voeren.

De geldigheidsduur van onze cadeaubonnen is twee (2) jaar vanaf de datum van aankoop. Houd er rekening mee dat onze cadeaubonnen niet inwisselbaar zijn voor contant geld. Als je je cadeaubon verliest, kunnen we deze helaas niet vervangen, dus zorg ervoor dat je deze op een veilige plek bewaart.

Controleer het cadeaubon saldo
Vervalt

Veelgestelde Vragen

Na aankoop ontvang jij zelf of de ontvanger de cadeaubon per e-mail. Je kunt er ook voor kiezen deze op een speciale datum zoals een verjaardag te laten bezorgen. De e-mail bevat een unieke code die de ontvanger kan gebruiken bij het afrekenen.
Bij het afrekenen van je bestelling voer je de cadeauboncode in het daarvoor bestemde veld. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan van je totale aankoopbedrag afgetrokken.
De geldigheidsduur van onze cadeaubonnen is twee (2) jaar vanaf de datum van aankoop.
Nee, onze cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
Ja, je kunt het saldo op je cadeaubon controleren hierboven door de unieke code in te voeren.
Ja, je kunt een cadeaubon meerdere keren gebruiken totdat het saldo op is, zolang de geldigheidsduur niet is verstreken.
Helaas kunnen we verloren cadeaubonnen niet vervangen, dus bewaar deze op een veilige plek. TIP! Maak een foto van de code met je telefoon – zo kan je hem niet kwijtraken!
Ja, je kunt met de cadeaubon ook producten kopen die in de aanbieding zijn!
Nee, cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd. Zorg ervoor dat je je aankoop goed controleert.

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact op via de knop!